четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Истерия Дизайн – проект „Витоша“ – Дневна, Кухня и Трапезария

Идеята на този интериорен проект бе да се получи изчистен и стилен интериор.

Пространството за кухня не е голямо, но успяхме да поберем всичко необходимо за домакинството и да проектираме кухнята според стандартите, като спазим правилната подредба на кухненските зони. В този проект движението е от ляво на дясно, вадят се продуктите от хладилника, измиват се, подготвят се за готвене и се готви.

Между трите помещения – кухня трапезария и дневна, няма врати те са обединени в едно пространство, което е интересно решение.

Разгледайте … :4 коментара:

Екскурзии Австрия каза...

Много харесвам този тип дизайн с отворени пространства, единствено обзавеждането в самата кухня много не ми хареса...

почивки лято 2012 в Кушадъсъ каза...

наистина хубав дизайн в неутрални цветове и оранжеви акценти - това мисля че е много хубава комбинация и доста актуална

доставка на подправки каза...

Всичко е много изчистено и семпло, така че недостатъчното пространство се превръща в напълно достатъчно. Прекрасен проект!

карнавал Венеция каза...

Много добро съчетание на цветове. Това леко и топло кафеникаво ти доставя един истински домашен уют за каквото всяко семейство се бори да постигне. Дивана е удобен с тази чупка на буквата "г" вече повечето модели така се правят. Трапезарията е също много красива и практична със всичките тези шкафове, където можем спокойно да си наредим чиниите, и всички съдове нужни на домакинството.Самият интериорен дизайн е по изчистен, напълно в тон с двадесет и първи век, където се залага именно на по семплото обзавеждане и не натрупване на разни малки сувенирчета и предмети, които все едно задушават.