четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Истерия Дизайн – проект „Витоша“ – Спалня

Развихрете фантазията с нашето ново предложение за спалня. Дизайна на предложената от нас спалня е с цел да Ви вдъхновим да направите своите спални покои наистина уникални. Обикновено хората не търсят необичайни дизайни за легла, гардероби, шкафове, тоалетки, когато планират своя интериорен дизайн в спалнята. Обикновено разсъждаваме, че спалното помещение си е най- обикновено спално помещение и доста традиционно подхождаме към него.

С днешната статия се стремим да ви покажем колко изразителен, креативен и иновативен може да бъде дизайна на вашата спалня !





1 коментар:

спално обзавеждане каза...

Този тип спалня много ми харесва.Изглежда приветлива и приятна спалня, макар, че за мен е твърде светла, но определено едната стая на вилата ми бих я подредила по този тип дизайн където гостите ми да отсядат когато се събираме.Не бива да забравяме, че именно спалнята е нашето светилище, и е добре да погледнеме на нещата от тази страна. Красотата около нас, пресъздаваща вашите идеи и отразяваща нашата личност е от съществено значение в случая.Нека подредим и да сложим правилните завеси и възглавнички, от които зависи излъчването на стаята.